Vegetariskt/veganskt 2020

 

Det kalla 

Portabello ”sill” med havtorn 

Senaps ”sill” på aubergine och hemgjord dillsenap 

Rökt rotselleri med tångrom och dill 

Gravad morot med hovmästarsås 

Griljerad kålrot med senap och äppelmos 

Ägghalva med tångrom, majonnäs och dill 

Grönkålssallad med apelsin och fänkål 

 

Småvarmt 

Solrosbollar  

Vegansk jansson ( sojamjölk, ansjoviskryddad aubergine) 

Vintersallad: brysselkål, betor, pumpakärnor 

 

Dessert:  
Vegansk chokladmousse med sockrade bär 

Kanel- och dadelbollar 

 

Maten kan fås som buffé eller upplagd på tallrik.

 

Buffé med det kalla och det varma inkl. dessert: 325 inkl. moms (290 exkl.) 

Tallrik kall: 129 inkl. moms (115 exkl.) 

Tallrik småvarmt: 79 inkl. moms (71 exkl.) 

2 sorters dessert: 89/person inkl. moms (71 exkl.)

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn 



Utkörning inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Hämtning av porslin m.m. inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Vid beställning av 30 eller fler så ingår utkörning och hämtning inom centrala Gävle
Hyra av tallrik, glas, bestick, dessertsked: 18:-/person (16kr exkl.)
( porslinet lämnas tillbaka odiskat )


Priserna avser catering.
Vi reserverar oss för ändringar i menyn

Kontakta oss om du vill veta mer »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK