Förrätt:
Böcklingemulsion med hembakt knäcke, snabbsyrade grönsaker, böcklingkrisp och gröna blad.
Varmrätt:
Friterad Ockelbokyckling med säsogens grönt i kräft pot au feu, frasig potatis, kräftost och västerbottenkrisp.
Dessert:
Mörkchoklasorbet med inkokt rabarber, syltat päron, kaffejord samt mackmyraskum.
Förrätt:
Hemgjord sparrisfylld torteloni med smörad grönsaksbuljong, krispig parmesan samt friterad salvia.
Varmrätt:
Helstekt havsabborre med fänkål och citron serveras med potatis, spenat, säsongens grönsaker samt en chiliböncreme.
Dessert:
Vaniljrisotto med pistageglass, mandelbiscotti och rabarberchips.
Förrätt:
Moules mariniére med krispigt sidfläsk, vitlöks- och persiljeemulsion samt hembakt kuvertbröd.
Varmrätt:
Stekt ryggbiff med sauce bearnaise, confiterad småtomat, baconlindad hari couverts och pommes frites.
Dessert:
Creme bruleé med mynta, syltade jordgubbar, laktriskrisp och friterad mynta.