Nyårsmeny 2019

 

Nyårsmeny 1

Förrätt:
Rostad räksoppa med hummersallad och krispig surdeg

Varmrätt:
Innanlår från Dovhjort med svart vitlökssås, inkokta smålökar, brynt Karl-Johansmör, picklade tranbär och Pommes Anna

Dessert:
Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och italiensk maräng

479

Nyårsmeny 2

Förrätt:
Rökta räkor med tryffelaioli och vitlöksbröd

Varmrätt:
Tjälknöl på älgbog med ragu på rödvin, sidfläsk, smålök och svamp. Serveras med potatisgratäng

Dessert:
Körsbärspaj med vit chokladmousse

329

Vegetarisk meny

Förrätt:
Blomkålssoppa med tryffel, surdeg, salvia och pocherat ägg

Varmrätt:
Kantarellfyllda kroppkakor med lingon-och belugachutney, brynt smör och salt kålkrisp

Dessert:
Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och italiensk maräng

375

 

Nyårsbuffé

Varmrökt- och örtgravad kycklingfilé

Tjälknöl på älgbog

Ragu på rödvin, sidfläsk, svamp och smålök

Paj på grönkål, fårost och valnötter

Rostad spetskål med apelsin, kummin och frön

Rostad vintersallad med senapsfrö och örter

Potatisgratäng

3 utvalda ostar med hemkokt marmelad

Vispat brynt smör och filmjölkslimpa

299

 

Lägg gärna till någon av våra goda nyårsdesserter till buffén!

Körsbärspaj med vit chokladmousse 79

Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och italiensk maräng 115

 

All mat är färdiglagad. Vissa delar ska värmas i ugn eller kastrull. Beskrivning bifogas.

Vi har ingen gräns för hur några eller hur många man måste beställa.

Priserna gäller vid hämtning hos oss på Nygatan 7. Butiken har öppet nyårsafton mellan 10.00-13.00 för avhämtning.

Utkörning inom Gävle: 400:-. Leverans sker senast 16.00.

Hämtning av porslin m.m.: 400:- (sker tidigast tisdag 2/1)

Hyra av tallrik, glas och bestick: 15:-/person ( i priset ingår diskning)

Vi behöver din bokning senast Fredag 27/12. Om du behöver avboka något så behöver vi din avbokning senast 28/12.

Är du sent ute? Ring eller maila oss så försöker vi ordna något.

026-189900 eller maila gefle@geflegourmetservice.se

 

Från den 21/12 tom 26/12 kan vi endast ta emot bokningar via mail eller via länken nedtill. 27/12 tas bokningar emot via mail, länken eller 070 5823328. Från 28/12 kan vi åter ta emot samtal via telefon 026-189900 mellan 8-16. Övriga tider hänvisar vi till mail eller länken nedtill.

Välkommen med er bokning.

Boka din nyårsmeny här >>