Italien
Förrätt:
Carpaccio på oxfilé med dijonmajonnäs, rostade pinjekärnor, ruccola, hyvlad parmesan samt foccaica smaksatt med tomat och rosmarin.
Varmrätt:
Rotolo fylld med ricotta, rostad pumpa och vitlök. Serveras med smörstekt svamp, smörad svampbuljong, buffelmozzarella, krispigt sidfläsk och friterad salvia.
Dessert:
Vaniljäpple med amarettoglass, brända mandlar och äppelchips.
Frankrike
Förrätt:
Anklevermousse med rosmarinkrutong, fikonsirap, äppelsalsa, färska fikon och krasse.
Varmrätt:
Anka I´orange. Ankbröst med apelsin, apelsinsås och syltat skal. Serveras med potatisstrudel smaksatt med dragon.
Dessert:
Tarte tatin. Fransk äppelkaka med vaniljglass och äppelpuré.
Gästrikland
Förrätt:
Varmrökt röding med svamp och äppelsallad, krispigt bacon, baconmajonnäs och fröknäcke.
Varmrätt:
Friterad Ockelbokyckling med säsongens grönsaker och svampar i kräft pot au fue. Serveras med kräftost, västerbottenkrisp och frasig potatis.
Dessert:
Mörk chokladsorbet med päronterrine, syltat päron, kaffejord och mackmyraskum.